Begynder haven

Haver
Græs
Buske
Fliser
Terrasser
Køkkenhave
Drivhus
Haveredskaber

Belægningssten

Slotsbrosten er måske en af de sten, man har set allerflest gange, når man skal snakke om belægningssten. Det er med andre ord måske den mest klassiske belægningssten. Slotsbrosten er også kendt under navnet holmegårdssten.

Hos Fc beton kommer de to sten med slået kant. Men dette er kun en variant af de mange forskellige varianter af belægningsten, man kan få hos Fc beton. Fc-beton.dk er hjemmesiden, du har brug for, hvis du står og skal have lavet en ny indkørsel.

En indkørsel skal nemlig belægges på den ene eller den anden måde, og her skal dit valg helt klart falde på en af de forskellige belægningssten, man kan få hos Fc beton. Blandt disse, skal nogle af dem selvfølgelig også nævnes. En af de belægningssten, du kan få er for eksempel kløversten. Kløversten er en meget kendt form for belægningssten, og du har med garanti set dem før. Dette er en af de muligheder, du har at belægge din indkørsel med.

En anden kunne være den lækre Hollænder, som også er en super populær belægningssten. Men hvor kløversten er formet som en kløver, er hollænderen en rektangulær sten, så det er eksempler på overvejelser, du skal gøre dig, før du køber belægningssten – hvilket design vil du have? Når du så engang har fundet ud af det, klarer fc-beton resten for dig.

Det er fantastisk let, og priserne er også ganske fordelagtige! Så gør dig selv den tjeneste at tjekke fc-beton.dk ud! Også selvom, du måske ikke skal have lavet indkørsel lige med det samme.

Hvis du gerne vil holde dine belægningssten pæne og rene i lang tid, kan du læse mere om algebehandling, fliserens og vedligeholdelse af fliser og belægningssten her på siden.